Kendimizi eğitirken duygularımızı da eğitiyoruz.İçgüdülerimizi engelliyoruz farkına varmadan.Sonradan öğrendiklerimize kapılıp,doğarken bize verilenleri unutuyoruz.İçimizden gelenle ,olması gereken arasında gidip geliyoruz.Dengeyi tutturabilenlerimiz mutlulaşırken,tutturamayanlarımız sahteleşiyor.

Eğlenmek göreceli olsada ana noktalarından biri rahat olmaktan geçiyor.İstanbul’da rahat olmakla küstah olmak sıkça karıştırılırken,diğer bi taraftan gerçekten rahat olan anlamsızca eleştiriliyor.Tam bir yukarı bıyık,aşağı sakal olayı!

En gercek dansımızı,en icten kahkahamızı,en cok anımızı biriktirdiğimiz yerlerde eğlenebiliyoruz.Hem ortam nezih olsun hem de çok eğlenelim isteğiyse çogu zaman lükse kaçıyor.Tabii ki bütün bunlar İstanbul’da eğlenemiyoruz anlamına gelmiyor!

Can’ın Mics için gittiği,Kasım ayının Monaco’sunda gayet spontane çektiği bu foto.ları görünce içimden bunları yazmak geldi.Bakalım bu kareler size neler düşündürecek ? 
tavsiye : google chorme kullanmayanınız yoktur heralde,fotografların herhangibirine tıklayın ve büyük hallerine bakın derim.
























    photos via  Can Bener,all rights reserved by him.

0 yorum - comment: